"Най-атрактивен домашен козунак" се търси в Асеновград - DC news

„Най-атрактивен домашен козунак“ се търси в Асеновград

Стартира традиционният великденски конкурс на община Асеновград

Община Асеновград продължава традицията с провеждането на великденски конкурс. Тази година темата е: „Най-атрактивен домашен козунак“. Независимо дали сте кулинарен Бог или любител кулинар и без ограничение във възрастта, може да се включите. Развържете торбичката с вълшебствата от аромати и творчество и развихрете въображението си в кухнята. А след това, споделете произведенията си с целия свят. Моментът е подходящ за творчество и семейни забавления!

РЕГЛАМЕНТ:

Могат да се включат жители на община Асеновград от всички възрасти. Всеки може да вземе участие с по една своя най-добра снимка на домашно изработен козунак. Фотосите си изпращайте, заедно с написани две имена на участника, населено място и телефонен номер за връзка, на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ във Facebook страницата на община Асеновград, в срок до 25.04.22 г. (понеделник), включително.

Всички снимки ще бъдат публикувани едновременно в АЛБУМ на същата Facebook страница. Победителят ще бъде избран от потребителите на социалната мрежа, а именно: собственикът на снимката, получила най-много лайкове.

Майсторът на „Най-атрактивен домашен козунак“ ще бъде награден със специални награди от община Асеновград.

Подобни статии

Top