Най-добрите европейски отбори идват за LUKOIL Champions Cup 2019

Турнирът е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на Културата – 2019, ще участват Ботев, Интер, Андерлехт, Бешикташ, Цървена Звезда, Стяуа и Спартак (Москва)

От 4 до 8 септември на „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще се проведе един от най-престижните юношески турнири в Европа – LUKOIL Champions Cup 2019. В партньорство LUKOIL и Ботев дават възможност на децата да станат бъдещите световни футболни звезди.

Lukoil Champions Cup 2019 ще бъде част от празничната и културната програма на град Пловдив – Европейска столица на Културата – 2019. Надпреварата ще бъде за юноши, родени през 2008 година и ще се проведе по правилата на Футбол 9.

Церемонията по откриването ще се състои на 3 септември в Античния театър. Участие в турнира ще вземат отборите на Ботев (Пловдив), Интер (Милано), Андерлехт, Бешикташ, Цървена Звезда, Стяуа и Спартак (Москва).

Повече подробности относно програмата и информация за турнира очаквайте в понеделник (02.09). От понеделник във фен магазина на „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще бъде обособена специална фен-зона, в която ще бъде изложена купата на турнира.

Подобни статии

Top