Най-гневният пловдивчанин – AngryAngel, представя дебютния си роман - DC news

Най-гневният пловдивчанин – AngryAngel, представя дебютния си роман

Ако Лондон има своя Шерлок Холмс, а Лос Анджелис – Филип Марлоу, то нашият град вече може да разчита на Херцел Вазов!

„Лоша компания“ – това е името на първата книга на пловдивския блогър Ангел Кочев (AngryAngel), който през последните няколко години стана изключително популярен в социалните медии с острия си език, крайни мнения и твърде нестандартно чувство за хумор. „Лоша компания“ е детективски роман, в който действието се развива изцяло в Пловдив, със запомнящ се главен герой. Той е циничен, склонен към саморазрушение частен детектив, който разплита ужасяващи престъпления в родния си град, докато се бори със собствените си демони и бива прелъстен от фатални жени.

Произведението провокира с динамично повествование, суров реализъм, модерен език и нерафиниран еротизъм, като поставя автора и Пловдив сред плеядата градове, известни със забележителните си образи на частни детективи.

Ангел Кочев е дългогодишен преподавател по английски в елитната ЕГ „Пловдив“, също така е сертифициран изпитващ от името на университета Кеймбридж. Завършил е ПУ „Паисий Хилендарски“.

„Лоша компания“ е на пазара благодарение на издателство „РИВА“, а представяне и среща с автора ще се състоят тази вечер – 28 септември, от 19.00 часа, в клуб „Петното на Роршарх“, където читателите ще могат да си закупят книгата и да получат автограф и духовит коментар от най-гневния човек в Пловдив – AngryAngel!

Подобни статии

Top