Най-големите грешки на жените в секса

Три от най-фаталните грешки, които жените допускат по време на секс

Грешка 1: Стеснението

Забравете за всички любовни романи, където главният герой е силно впечатлен от скромността на любимата си в леглото. Няма такива работи!

Забравете и за комплексите си. Гърдите ви са прекрасни, дупето – секси, а кожата ви е мека и неустоима. Само за целувки! Така че, спрете да гасите лампата. На тъмно само се спи.

Раздавайте се, не се колебайте да изпълните своя или негова сексуална фантазия. Разкрепостената жена в леглото обикновено става и постоянна спътница в живота!

Грешка 2: Мълчанието

Веднага се сещам за думите на мой познат: „Затворила си очите, лежи, ни вопъл, ни стон, чудя се будна ли е, спи ли? Направо ужас!“

Ами ужас си е! Нищо не скапва атмосферата повече от мълчанието. Все едно си легнала там по задължение и нямаш търпение всичко да свърши. Това, момичета, е огромна грешка.

Ако се чувствате неудобно да издавате звуци, веднага разкарайте това неудобство. Естествено, не бива и да театралничите прекалено. Просто се отпуснете и звуците сами ще излизат от устата ви.

Грешка 3: Сексуалната пасивност

Какво ще рече това? Има два варианта – или никога не инициирате секс, или по време на него чакате само партньорът ви да диктува нещата.

И в двата случая това е грешка. Почти всички мъже супер много се възбуждат, когато жената поеме инициативата. Те също си падат по съблазняването! Свещи, секси бельо, еротичен масаж… Не се колебайте да прилагате такива тактики. Гаранция ще имате голям успех.

Разбира се, бъдете и по-палава по време на секса. Много тъпо е да стоиш в очакване накъде ще те завърти. Или още по-тъпото да питаш! Действай! Което не значи да командориш: Сега по-бързо, сега по-бавно, изправи се леко, оп-оп, върни малко…

Плавен преход с целувки между позите и готово. Така и на него ще му е приятно, и на теб също.

Подобни статии

Top