Най-лошите черти на всяка зодия

Характерът – това сме самите ние. Той влияе на всеки аспект от живота ни – от избора на кариера до хората, които привличаме. Всеки от нас има определен набор от „лоши“ черти, с които – понякога по незнайни за нас причини, е много трудно да скъсаме. Ако поне мъничко вярвате, че характерът на един човек донякъде се определя и от звездите, то вижте какви са най-ужасните черти на всеки зодиакален знак.

Овен – инфантилни

Представителите на зодия Овен са буйни, своенравни, нападателни и големи инати. Имат склонност да опростяват нещата, което често ги излага, хвърлят се грубо и стремглаво във всяка ситуация.

Телец – песимисти

Трудните за приемане черти на Телеца са прекаленият му песимизъм, инатът му, скъперничеството му, жестокостта, която понякога проявява към околните и пълния му непукизъм.

Близнаци – двулични

Представителите на зодия Близнак са двулични, непостоянни и повърхностни. Негативизмът им понякога взема връх, пише „Дарик“.

Рак – отмъстителни

Раците ненавиждат промените. Те могат да всеят такава дисхармония, която не е в състояние да възстанови с години и с хиляди самообвинения, потайни са и са много стиснати. Раците са много раздразнителни. Ако ги настъпите, ще извадят веднага щипки, за да ви порежат.

Лъв – горделивци

Представителите на зодия Лъв са самовлюбени и горделиви, арогантността е в кръвта им. Лъвът е завършен егоист. Всичко се подрежда според неговите приоритети и виждания.

1 2

Подобни статии

Top