Най-мащабното събитие за Фейсбук маркетинг в Пловдив

Известният дигитален маркетолог Стилиян Запорожанов отново гостува в Града под тепетата, този път за най-голямата си вечерна лекция до сега!

Пловдив ще бъде домакин на първия по рода си вечерен мини-курс по Фейсбук маркетинг, който ще се проведе на 01.03. от 19:00 ч. в зала „България“ в Конгресния център на Международен панаир Пловдив.

Организаторите от Limacon Event Center обещават една незабравима вечер, изпълнена с много практически съвети и посветена на изкуството да рекламираш себе си и продуктите си в най-влиятелната социална мрежа в света.

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook експерт и консултант с близо 6 години практически опит. За това време е съосновал 3 собствени проекта – Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция); Oba.bg (платформа за онлайн обучения); и е вече бивш Партньор в Zdravei.org (платформа за здравословно хранене).

Консултирал е компании като фармацевтичната компания Pfizer и е работил по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и др. През последните 3 години е консултирал над 150 бизнеса и чрез своите живи и онлайн курсове е обучил над 1,000 души как да използват Facebook за бизнес цели.

Стилиян е организатор на Първата в България Facebook конференция и създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Маркетинг в България.

УЧАСТНИЦИТЕ В МИНИ-КУРСА ЩЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЧУЯТ БЕЗЦЕННИ СЪВЕТИ ЗА:

– Маркетинг психология и как да влияете на потребителите

– Дизайн, текст и таргетиране

– Facebook Pixel и аудитории

– Типове реклами, които да използвате

– Всички новости и промени във Facebook

–  Тайните на професионалистите

Отделено е време и за конкретни въпроси, свързани с вашите бизнес-идеи.

ЗА ПРИСЪСТВАЩИТЕ ЩЕ ИМА И СПЕЦИАЛНА НАГРАДА: БЕЗПЛАТЕН ОНЛАЙН-ВИДЕО КУРС!

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ: https://www.oba.bg/2018-fb-plovdiv/

Или на welcome@limacon.bg , тел: 0889 989703

 

Top