Най-откачените фетиши в секса

Всеки от нас има фетиш и необичайни предпочитания в секса, за които не би споделил на всекиго. Някои се възбуждат от определени части на тялото, които по принцип не са чак толкова секси, например крака, други пък предпочитат да използват предмети, благодарение на които успяват да достигнат върховата точка на удоволствие. Вижте онези фетиши, за които със сигурност не сте чували досега. Те са наистина откачени!

Парафилен инфантилизъм

Или иначе казано, сексуална възбуда от имитиране на бебешко държание, а също и от отношение към партньора като към бебе.

Урофилия

Фетишът е известен като „golden shower”, а тези, които го притежават, се възбуждат, когато бъдат напишкани от партньора си.

Зоофилия

В интернет има множество клипчета, на които хора се съвкупляват с животни. Този фетиш се характеризира с възбуда от животни и може да бъде определен като психическо заболяване. Зоофилията се среща по-често при хора, израснали във ферма, и при хора, които срещат проблеми в комуникацията и за тях животното е единственият партньор, с когото се разбират.

Формикофилия

Тук стана наистина странно. Формикофилията е фетиш, който се характеризира с възбуда от насекоми, лазещи по тялото и по-специално по гениталиите, ухапванията също са добре дошли.

Източник: woman.bg

 

Подобни статии

Top