Найджъл Робърта вече е играч на Ди Си Юнайтед!

По непотвърденни данни в касата на „сините“ ще влязат около 1 млн. евро

Левски обяви официално продажбата на Найджъл Робърта в Ди Си Юнайтед. От клуба към момента не разкриват сумата по договора, но най-вероятно става дума за около 1 млн. евро.

„Левски подписа предварителен договор за продажба на нападателя Найджъл Робърта в отбора от САЩ Ди Си Юнайтед. Договорът влиза в сила след издаването на работна виза и успешно преминаване на медицинските тестове от нидерландския футболист. Сумата по договора ще бъде обявена допълнително след съгласието на Ди Си Юнайтед, а Левски запазва процент от бъдещ трансфер на футболиста“, обявиха от клуба.

Робърта прави своя дебют със синята фланелка на 1 август 2019 година. С екипа на Левски има 45 мача и 20 гола във всички турнири. Нападателят изигра последния си мач със „синята“ фланелка на 21 март срещу Славия, като неговия гол в 85-та минута донесе победата на Левски.

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски благодарят на Найджъл Робърта за всеотдайността му със синия екип и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи“.

„Готов съм за ново преживяване. За мен не беше лесно да взема това решение, но в крайна сметка, трябва да взимаме решения в житова ни и всяко начало има своя край. Аз се наслаждавах на всеки един момент в Левски и града. Искам да благодаря на феновете на клуба и на всички, които се грижеха за мен.

Един път ЛЕВСКАР, завинаги ЛЕВСКАР! САМО ЛЕВСКИ!“, написа Найджъл Робърта в социалните мрежи.

Подобни статии

Top