Не парите, а пловдивчанка задържа Томашевич в Локо!

Умарбаев е пожизнено мой, заяви Крушарски, само Петрович се опъва за нов договор

Локомотив (Пловдив) е отправил конкретни предложения за нови договори към трима от основните си играчи – Парвизджон Умарбаев, Йосип Томашевич и Милош Петрович. Според информация на „Тема Спорт“ двама от тях са дали съгласие и в най-скоро време ще преподпишат.

Това са узбекът Умарбаев и хърватинът Томашевич. Сърбинът Петрович все още не е казал „Да“. Договорите и на тримата са до 10 юни, след което стават свободни агенти. Тримата се утвърдиха като несменяеми титуляри при треньора Бруно Акрапович и са с основна заслуга за отличното представяне на тима в последната година и половина.

„Имам трима с изтичащи договори. Умарбаев е пожизнено мой“, категоричен беше босът а Локо Христо Крушарски.

Парвизджон веднага е казал „Да“, а причината на Томашевич е романтична. Хърватинът имал сериозна връзка с пловдивчанка, като в отбора вече се шегували, че чакат покани за сватба.

„Имах разговор със спортния директор Георги Иванов за тримата, преди да се прибера в Германия. Казах и на него, и на собственика, че държа и тримата да останат. Те са страхотни професионалисти и разчитаме много на тях“, сподели пред „Тема Спорт“ Акрапович.

Тази зима „черно-белите“ изпуснаха свой играч, след като Стивън Езе отказа да подпише нов договор и си тръгна като свободен агент. Георги Илиев пък прекрати състезателната си кариера.

Подобни статии

Top