Неделен хороскоп – 11 февруари

хороскоп

ОВЕН

Деловите преговори, събеседвания и деловите контакти ще протичат безпрепятствено и резултатно за вас. Денят е благоприятен за активни действия в деловата и финансовата сфера, сключване на договори и сделки, подписване на важни документи. Въпреки че някои от вас може да изпитват трудности с концентрацията, тъй като домашните грижи ще ги отвличат от работата. Възможно е плановете ви за личните отношения да се сриват, но не се огорчавайте. Преборете се с желанието си да се налагате със сила и обуздайте ревността си.

ТЕЛЕЦ

Бъдете готови да се занимавате с обществена дейност и едва ли ще ви остане време за почивка и развлечения. Възможно е днес да започнете нова работа или да получите повишение. В личния си бизнес ще постигнете прогрес и може добре да организирате собствените си дела. Нови впечатления, романтични приключения и интересни запознанства ще се отразят негативно на отношенията в семейството ви. Но ако сте свободни днес може да срещнете човек, който ще бъде вашата съдба.

БЛИЗНАЦИ

Обществената дейност и новите делови контакти ще ви предоставят нови възможности и реално развитие в бъдеще. Денят е благоприятен за сключване на сделки и договори, подписване на важни документи, активни действия за решаване на делови и финансови въпроси. Успешно ще закупите големи придобивки, които ще са красиви и полезни за дома ви, ще уреждате въпроси, свързани с недвижимости. Вечерта може да отдъхнете от напрежението в дома си сред любимите си хора.

РАК

Отделете особено внимание на отношенията с деловите си партньори, тъй като именно от тях зависи успехът ви. Нови делови контакти, преговори, разговори може да доведат до сключване на успешни сделки и договори. Въпреки че не изпитвате надостиг на финансови средства, сте склонни към необмислени постъпки и рисковани капиталовложения. Преди да направите или да купите нещо помислете добре дали наистина имате нужда от това. Доброто ви настроение и желанието ви да зарадвате близките си ще ви накара да ги затрупате с подаръци и изненади.

1 2 3

Подобни статии

Top