Неделен хороскоп – 19 ноември

хороскоп

ОВЕН

Днес често ще ви преследват неуспехи и сривове. Може да победите обстоятелствата само с напрегнат труд. Нараства вероятността от конфликти с наставници или хора, които ви правят услуга, когато споделяте знания или информация. Ще бъдете изнервени, непоследователни и избухливи. Трябва да съчетаете настойчивостта с гъвкавост. Ако един начин не действа търсете друг, експериментирайте. Бъдете предпазливи на път, далеч от дома или на непознато място.

ТЕЛЕЦ

Дори това, което ви харесва и винаги ви се е получавало, може да не ви се удава. През това време може сериозно да се безпокоите за вашето образование или това на децата ви, от непредсказуемото поведение на вашите партньори и конкуренти в бизнеса. Отношенията между хората се изострят. Бъдете предпазливи, когато общувате с хора от далеч. в преписката ви и в деловото сътрудничество може да се получат провали. Възможни са проблеми при плащане на данъци, връщане на дългове, разпределение на задълженията или практическото приложение на вашите знания и права.

БЛИЗНАЦИ

Ако искате да запазите мира в семейството или деловите партньорства избягвайте споровете. Това е един от тези дни, когато е трудно да се справите с неочакваните емоции. Вашата реакция на чуждата грубост или самоувереност може да се окаже непредсказуема, но същото се отнася и за вашите събеседници. Вашите думи и постъпки могат да бъдат изтълкувани неправилно. Затова днес е крайно неудачен момент да изяснявате отношенията си, да отстоявате правата си или да търсите консултация. Много вероятно е да имате проблеми с битовата техника.

РАК

Бъдете много предпазливи ако се налага да пътувате. Има голяма вероятност да закъснеете за работа и важни срещи, да попаднете в авария или автомобилът ви да се повреди в най-неподходящото време. Не е изключено да забравите важни документи или да скарате със спътници в градския транспорт. Моментът не е подходящ да се местите на ново работно място, да полагате изпити. Посторайте се да не провокирате конфликти с близките си, роднини и съседи, колеги.

1 2 3

Подобни статии

Top