Неделен хороскоп – 19 ноември

хороскоп

СТРЕЛЕЦ

Едва ли днес може да се нарече успешен ден. Ще имате възможност обаче да се поучите от грешките си, и собствени, и чужди. Ако сте родени в средата на декември има голяма вероятност от прекомерен стрес и напреженение. Може твърде много да се напрягате, да говорите, експериментирате и да доказвате правотата си. Старайте се да действате внимателно с техниката, лекарствата и инструментите, за да избегнете травми. Не подлагайте на съмнение и своята репутация.

КОЗИРОГ

Напрегнати размишления ще ви измъчват днес. Ако учите или преподавате, имате бизнес зад граница или в отдалечени райони и се налага много да пътувате и да водите кореспонденция денят ви ще бъде наситен във всички отношения. Възможно е да възникнат и конфликти с обкръжението, да търсите спешна информация, да оформяте документи и да спорите и да се доказвате пред своите опоненти. Често ще се налага да защитавате позициите си, да сравнявате различни мнения и убеждения.

ВОДОЛЕЙ

Отложете новия етап от отговорен проект. Днес не се подлагайте на планови хирургически операции и лекарствени терапии. Деловата и служебната конкуренция се изостря прекомерно и може да възникнат сериозни конфликти. Различни проблеми, свързани с управлението на бизнеса и персонала, данъци и задължения ще възникват непрекъснато. Не е изключено и настъпването на застрахователно събитие. Възможни са трудности при пътуване, откриване на сметки, покупка на телефони и автомобили.

РИБИ

Днес ще възниква напрежение в отношенията ви с околния свят. Непрекъснато ще ви се изпречват на пътя дребни малки препятствия. Може да се възползват от вас или често да ви критикуват и обиждат. Има голяма вероятност от остри разногласия с близките ви хора, децата, началници, колеги и партньори, наставници. Неизбежни са сериозни затруднения с получаването на информация, използване не технически средства. Не се опитвайте днес да градите кариерата си и да отстоявате мнението си.

Източник: astrovega.org

1 2 3

Подобни статии

Top