Неделен хороскоп – 29 април

ОВЕН

Ще постигнете поставените си цели, но ще ви се наложи да преодолеете немалко трудности. Може да се окажете жертва на обстоятелства ако се хвърлите в неравна борба. Помощта на опитен човек ще се окаже безценна, за да се справите с всичко, което ви е приготвила съдбата за днес. За решаване на някои актуални проблеми ще се наложи да направите значителни непредвидени разходи. Не давайте воля на негативните емоции. Старайте се да гледате на нещата оптимистично.

ТЕЛЕЦ

Наситен и неспокоен ден ви очаква. Предстои ви да решавате сложни въпроси, да се намесвате в чужди работи, да проявявате ентусиазъм и да преодолявате много трудности. Вие не обичате да се жалвате от съдбата, защото знаете, че пътят към целта не елесен, но ако проявите достатъчно настойчивост и твърдост може да постигнете всичко. Ще се наложи да се занимавате не само с вашите задачи, но и а окажете помощ на колегите, които изостават. Постарайте се да се отнесете с внимание към проблемите на приятелите и любимия си човек.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за подобряване на материалното положение. Вероятно ще направите големи покупки или ще започнете ремонт. Постарайте се да държите емоциите си под контрол и да не давате възможност на лошото настроение да вземе връх. Довършете започнатото, а новите проекти отложете за по-подходящо време. Въздържайте се от изясняване на отношенията си. Това няма да доведе до нищо добро. Отношенията ви с близкия човек са пред скъсване.

1 2 3 4

Подобни статии

Top