Неделен хороскоп – 8 октомври

Изненади за една от зодиите

ОВЕН

Днес ще преодолявате всички препятствия с настойчивост и упорство. Ще ви помогне и трезвата преценка на ситуацията. Времето е благоприятно за търговски сделки, покупки и рисковани операции. Работете самостоятелно и ще разрешите успешно много въпроси. Интересна среща обещава започване на нов роман или възстановяване на стари отношения. Прекрасен ден за любов и романтични срещи.

ТЕЛЕЦ

От сутринта ще препускате, за да успеете във всичко, което сте си наумили да свършите днес. Вероятно ви предстоят финансови разходи, свързани с големи покупки, ремонт или връщане на дългове. Не забравяйте, че да се откажете в последния момент от поето обещание не говори добре за вас. Предстоят ви сериозни промени в живота. Любовният роман за съжаление ще се окаже краткотраен. Вечерта изяснете чувствата, мислите и постъпките си, анализирайте изминалите събития и така ще се подготвите за бъдещето.

БЛИЗНАЦИ

Битови и служебни проблеми ще внесат хаос в професионалната ви дейност. Избягвайте излишните разговори и празните обещания, напрежението е достатъчно високо и може да доведе до конфликти. Придържайте се към принципите си и отстоявайте мнението си. Финансовото ви състояние е повече от добро, но не се хвалете с това пред приятели. В личния ви живот нещата не вървят толкова добре колкото ви се струва. Предстои ви да изяснявате отношенията си с любимия човек.

РАК

Посветете деня на почивка в усамотение на тихо и спокойно място. Там ще може да съберете мислите си и да прецените досегашните резултати от труда си. Честите промени на вашите планове отдалечават постигането на целите ви за неопределено време в бъдещето. Далеч от градския шум и досадните натрапници изяснете приоритетите си и набележете следващите си стъпки. Кой знае може да срещнете и подходящия човек, с когото да споделите живота си.

1 2 3

Подобни статии

Top