Неделев: Чакам оферта от Ботев! Серехидо: Предложих му 2 пъти устно и веднъж писмено!

Звездата на „канарчетата“ се възстановява от контузия и стиска палци любимият му отбор да не изпадне

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев продължава да не е наясно с бъдещето си в тима. Договорът на национала с канарчетата изтича през юни и все още не е подновен. Неделев обяви пред „Тема Спорт“, че продължава да не е получил предложение от новото ръководство за удължаване.

„Още чакам от тяхна страна. Не знам дали ще продължа с Ботев. Ще видим какво ще стане. В момента най-важното е да се оправя на сто процента след контузията и операцията, да върна формата си. Надявам се и отборът да върви добре през това време“, коментира атакуващият халф на „жълто-черните“.

Относно работата на новия старши треньор на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич и представянето на отбора при него Неделев заяви: „Не мога нищо да кажа сега. Ако остана и той е треньор и догодина, тогава ще видим. Дай Боже, отборът да се спаси от изпадане“.

За самото възстановяване и кога феновете могат да го видят отново в игра, Тошко бе предпазлив и трезво оценяващ ситуацията. В събота се появи кратко клипче в социалните страници на клуба с него от базата в Коматево, в което прави няколко отигравания.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Botev Plovdiv (@pfcbotevofficial)

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Даниел Сереидо коментира пред sportal.bg думите на Тодор Неделев.

„Преди всичко бих искал да отговоря така. Считаме Неделев за много важен футболист в нашия клуб. Както вече казах в някои други интервюта, още след пристигането ни и веднага след неговата контузия, аз лично се срещнах с него и му предложих нов договор. Също така след това предложение ние продължихме разговорите с него и агента му. Ботев отново му предложи нов договор. Това се е случило досега. Предложих му на два пъти устно и веднъж писмено. Мисля, че е честно феновете да знаят истината“, заяви Серехидо.

Подобни статии

Top