Неизлъчван запис от скандала между Нора Недкова и Кулагин разбуни духовете (ВИДЕО 18+)

Клип с 3-минутна размяна на обидни епитети и заплахи, се завъртя в YouTube

Неизлъчван запис от скандала между плеймейтката Нора Недкова и гримьора Валентин Кулагин в „Черешката на тортата“ разбуни духовете в социалната мрежа.

Клип с 3-минутна размяна на обидни епитети и заплахи от типа на „Ще те смажа, смешник!“, главно от устата на танцьорката от Варна, се завъртя в YouTube. Макар потребителите да подозират, че Кулагин е пуснал записа, за да си направи реклама, самият той обвинява режисьора Люси Иларионов, с когото участваха заедно в предаването, пише „Монитор“.

Плеймейтката преби гримьор

„Благодаря на много заетия Люси Иларионов, който разпространява тези записи. Всички знаем, че хобито му е да се занимава с интриги и чужди истории. Не случайно една друга плеймейтка го осъди. Добре че си имам по-значими занимания и не ми е останало време да ги разходя заедно с пигмея Норка из съдилищата.“, написа във Фейсбук стилиста.

Валентин, който изуми редовия зрител като използва жив човек за лампион в „Черешката на тортата“, не пропусна да коментира и паметното участие на фолк иконата Луна в риалити формата.

„Луна се потруди доста. Но ще й трябват много повече от един терлик и една вафла, за да ме измести по рейтинг. Скука. Лудостта и старостта будят съжаление, не завист.“, коментира той.

Припомняме, че актуалната Мис Плеймейт скочи на бой на гримьора по време на снимките на предаването, която събра участниците в скандала на една маса с латино гуруто Алфредо Торес и Иларионов. От момента на запознанството им Кулагин провокирал периодично 24-годишната изкусителка с намеци, че изкарва прехраната си с платен секс. В последния ден търпението ú се изчерпало и тя хвърлила чаша в лицето на стилиста, след което го набила.

Вижте плеймейтката Нора преди пластичните операции (СНИМКИ)

Подобни статии

Top