Неподозираните дефекти на тези 5 звезди ще ви изумят

Има хора, които са преодолели говорния си дефект и смело са следвали мечтите и целите си. Те не са си поставяли сами граници, а мечтите им са се превърнали в реалност, пише dariknews.bg

Вижте 5 звезди, които са заеквали:

Чарли Шийн

Звездата от сериала „Двама мъже и половина” е трябвало да преодолее заекването, за да постигне успеха си като актьор. „Чарли ставаше нервен всеки път, когато трябваше да четем сценария за „Двама и мъже и половина“, споделя приятелят му и колега Джон Крайър.

Чарли започва да заеква от стрес. Като дете звездата търпи много подигравки от съучениците си. „Бях втори или трети клас и имаше деца, които бяха ужасно злонамерени и жестоки. Те ме нападаха постоянно “, казва Чарли. Актьорът получава панически атаки, а малко по-късно започва да заеква. „В училище знаех всички отговори, но спрях да вдигам ръката си. Отказах се да говоря“, споделя Чарли Шийн.

Историята на звездата е доказателство, че дори хората, които заекват, могат да постигнат успех в професионални области, които изискват актьорско майсторство или публично говорене.

Мерилин Монро

Мерилин Монро също се е борила със заекване в различни периоди от живота си. Понякога много болезнено. Всъщност прочутият ѝ дълбок глас се дължи на заекване в детските години. Най-важният съвет, който е получила от логопеди, е бил да вдишва умишлено точно преди да проговори.

Мерилин успява да преодолее проблема, но заекването се връща в последните месеци от живота й, когато тя е на върха на славата и преди загадъчната й смърт да я превърне във вечна икона. По време на снимките на последния ѝ филм „Something\’s Got to Give“ актрисата има огромни проблеми с репликите. Твърди се, че това е заради стреса, породен от бурен личен живот, гарниран с наркотици, алкохол, скандали и американски президенти.

Емили Блънт

1 2

Подобни статии

Top