Несправедлив резултат в София, но силна подкрепа докрай! (СНИМКИ И ВИДЕО) - DC news

Несправедлив резултат в София, но силна подкрепа докрай! (СНИМКИ И ВИДЕО)

КПБП нарече рефера Станимир Тренчев „жена“ и предупреди футболистите да се готвят да вкарват поне по 3-4 гола и да играят с 1-2 души по-малко

От ръководството, отбора и треньорския щаб на Ботев (Пловдив) благодариха на феновете на тима на стадион „Георги Аспарухов“ и на тези, които гледаха дербито с Левски на Футболен комплекс „Ботев 1912“.

„Несправедлив резултат в София, но силна подкрепа за “канарите” по време на мача и на базата в Коматево!

Благодарим на тези, които, въпреки че не успяха да отидат до София, рамо до рамо с останалите, посетиха клубната база и подкрепиха отбора.

Благодарности на нашите партньори от LEDinstall.bg и Music Shop Ellectrica, без които това събитие нямаше да бъде възможно. Благодарим и на WINBET за покрепата, предоставените изненади за феновете и огранизацията около видео стената.

Вижте емоциите в жълто и черно в Коматево още веднъж!“

Ето и как от КПБП определиха съдийството на Станимир Тренчев и спрямо Ботев от началото на сезона:

До момента в 11 мача от сезона в Първа лига, Ботев (Пловдив) има отменени 6 гола с ВАР, получил е 3 червени картона, отново след намеса на ВАР, а ситуациите, в които жълто-черните имат претенции за дузпа, са сигурно една дузина. (Въобще не споменаваме побутването след спорни фалчета в центъра на терена, спиране на контра атаки и пр.) В някои от случаите преценката на съдиите е справедлива, но в много други, решенията дори не са спорни, а просто комични.

Вчерашната намеса на жената Тренчев е перфектният пример как Ботев губи точки в дерби основно заради на*сирането на един човек (или двама-трима, без значение). В стремежа си да добутат Левски до заветното второ място, БФС и съдиите ощетяват без грам достойнство почти всеки отбор в Първа лига. Бъдете спокойни, дори и да не успее да завърши втори, въпреки че във всеки мач всичко е постлано за синя съдийска победа, Левски завинаги се е доказал като най-достойния сребърен медалист и никой не може да отнеме тази „слава“ на отбора от Сухата река.

Очевидно е, че сезонът ни е тежък и играта на тима не е добра, но за да спечели Ботев точки, трябва да е подготвен, че или ще играе с човек по-малко почти цял мач, или ще трябва да отбележи поне 3-4 гола, за да му признаят 2. Поне това показва статистиката в 9 от 11 наши мача този сезон.

Единственото, на което феновете на Ботев се надяваме във всеки един сблъсък е, че съдията ще свири 50/50 и ще отсъжда справедливо всяка една спорна ситуация. Толкова е просто, нали?

За съжаление не и за празните погледи от БФС и Съдийската комисия, както и техните пос*ани представители в кабинките на ВАР и долу на терена.

Няма смисъл да призоваваме „реферите“ в каквото и да е, вие просто толкова си можете. По-важно е да се излиже **** на някой, отколкото да стане незабравимо дерби на терена. При признати голове в дербитата ни с Левски и Локо Пд, предстояха доста интересни последни минути и на двата мача, но това не е важно.

Призоваваме футболистите ни да направят всичко възможно да отбележат по 3-4 гола в двубоите с Пирин и ЦСКА-София (за да им бъдат признати поне 2). Също така да бъдат готови, че може да играят в намален състав, няма да им бъдат отсъждани дузпи, а червени картони за другия отбор са просто в сферата на фантастиката.

Даваме и жокер към играчите на нашите противници. В случай, че видите зор и не можете да предотвратите гол или не можете да отговорите на играта на Ботев, почвайте да се мятате като умрели във всяка спорна ситуация и пищете като заклани. Това очевидно действа безотказно срещу нас, без значение има ли нарушение или не.

Защо Ботев е най-ощетяваният отбор може би във водещите лиги в цяла Европа? Това остава мистерия.

Подобни статии

Top