Неуредени финансови отношения или сексуално посегателство са възможни причини за убийството в Сопот

Тялото на жената е било открито в дома на Светослав Каменов, като той сам е разкрил, къде е сложил трупа.

Задържаният за убийството на Десислава Стоянова е направил частични самопризнания.

Тялото на жената е било открито в дома на Светослав Каменов, като той  сам е разкрил къде е сложил трупа. Каменов е бил задържан не във връзка с убийството, а защото е бил последният човек, който е бил с нея преди да изчезне.

Това съобщиха днес пред журналисти окръжният прокурор Румен Попов и директорът на пловдивската полиция ст. комисар Атанас Илков. Те разкриха подробности около тежкия криминален случай в Сопот, при който бе намерено тялото на военнослужещата Десислава Стоянова.

Вижте мъжа, арестуван заради убитата Десислава Стоянова! (СНИМКИ)

При първоначалния оглед са констатирани наличие на множество удари по лицето на жертвата, счупване на врата, а трупът бил поставен в ракла. Тепърва ще се установява дали тя е билa поставена в шкафа още докато е била още жива или след нейната смърт. След аутопсията ще стане ясна каква е причината за смъртта й.

Любовник е убил изчезналата военнослужеща, заради ревност? (СНИМКИ)

Светослав Каменов е криминално проявен. Бившият военен има условна присъда за обаждане за поставена бомба в клон на банка.

Каменов е участвал в три мисии – Ирак – един от пострадалите от атаката в Кербала. След това става обучител на спецчасти в Афганистан, след като напуска армията през 2009 година.

Подобни статии

Top