Нежнорозовото – хит за есента

Нежнорозовото - хит за есента

Летният тренд, който лансира розовия цвят

(върнал се след дълги години забрава) плавно се прехвърли в есента. С една уговорка: супер модерни не са ярките „Барби“ отенъци, а приглушеният розов цвят „пудра“ или дори nudе. Този сложен, на пръв поглед цвят, лесно може да стане „новото бежово“. Той подхожда и на блондинските, и на брюнетките, и чудесно се комбинира с всички базови цветове от есенната палитра. Има и още един плюс: камъните с нежни розови отенъци са идеални за пръстени и обеци.

Според дизайнерите обаче прекалено много розово не бива да се носи, особено през есента. Те съветват отенъците да се смесват, да се комбинира матово и бляскаво и да не се забравя, че това важи не само за дрехите, но и при съчетанието на бижутата.

Ако дълбоко в душата си ти си приказна принцеса, тази есен няма смисъл да криеш това от околните. Можеш спокойно да комбинираш рокля и меко падащи дълги поли със сребърни пръстени с розови кристали. Може да се ползва и розово сребро, а за да не изглеждаш съвсем сладко, може да уравновесиш нещата с черни  боти със скосен ток, който е супер модерен в момента.

Сините или черни костюми с панталони, с мъжка кройка, могат да изглеждат прекалено строго, но бледорозовите – никога. И в същото време те са сдържани и елегантни, а никой няма да те упрекне в лекомислие или пренебрегване на деловия дрес код. За целта ще помогнат и медальон, в комбинация с обеци на винт с розови кристали – почти незабележими и супер елегантни.

Източник: cosmo.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top