Ники Михалов: Обичам Николета още от детството си!

Въртя бизнес с ресторанти в България, обзавеждам и новия си дом по време на извънредното положение

Вратарят на Левски Николай Михайлов разкри любопитни подробности от личния си живот. Той направи това в интервю за нидерландска медия.

„В България нещата се развиват добре, тъй като мерките са по-затегнати, отколкото в Нидерландия. Страната е под карантина и можеш да отидеш само до супермаркетите и аптеките. Дори парковете бяха затворени до първия ден на май. Прекарвам време със семейството си и няколко други приятели.

Имам два магазина за дрехи тук, ресторант за бързо хранене и друг ресторант. Сега планираме с партньорите ми как можем да доразвием тези въпроси. Освен това току-що закупих нов апартамент, който сега обзавеждам чрез дизайнер. Така прекарвам времето си по-леко“, обясни Михайлов.

Той уточни, че прекарва доста време със семейството си.

 

View this post on Instagram

 

@captaincookrestaurants Hard work should be rewarded by good food…

A post shared by Nikolay Mihaylov (@niki_mihaylov13) on

„Играя на PlayStation и Монополи с приятели. Сега си почивам, тъй като вече не съм на 20 години. Различен Николай съм вече от този, който беше.

Николета Лозанова не е популярна само в България, а в целия свят. Тя е моята любов от детството. Помня, когато бях на 16, победихме с Левски в дербито срещу ЦСКА. След мача се запознахме на едно събитие, пихме кафе няколко дни по-късно и после вече бяхме заедно. Бяхме двойка до първите ми дни във Твенте. Всеки от нас тръгна по свой собствен път, но когато отидох в Турция, отново се събрахме“, разкри той.

Подобни статии

Top