Никола Илиев благодари на Ферарио Спасов, Трифон Пачев и Георги Онов

Ботев ще получи извънредно обезщетение за преминаването на таланта в италианския гранд Интер, очакват шеф на „нерадзурите“ в Пловдив

Един от директорите на италианския град Интер се очаква да пристигне под тепетата, за да разговаря с шефовете на Ботев (Пловдив) за привличането на Никола Илиев. Това разкри пред BgDerby.com мениджърът на младият талант Калоян Иванов. Както е известно футболистът няма договор с „канарчетата“ и от Ботев не могат да спрат преминаването му на Ботуша, но от Интер били готови да разговарят с „жълто-черните“, за да може заминаването на Коко Илиев да не остави горчилка у пловдивчани.

В същото време футболистът и мениджърът му пожелаха да изкажат своята благодарност на Ферарио Спасов, Трифон Пачев и Георги Онов, които са с основна заслуга за развитието на футболните качества на Илиев. Футболният агент пък допълни, че в последните месеци диалогът, който е водил с Асен Караславов е бил на доста по-добро ниво, от колкото, когато му се е налагало да разговаря с предишни ръководители в клуба.

Коко Илиев все още може и да не е изиграл последния си мач за Ботев (Пловдив). Ако първенството в България се доиграе, младокът ще е на разположение на Ферарио Спасов за оставащите мачове.

Подобни статии

Top