Никола Илиев вече е играч на Интер!

Това заяви агентът му Калоян Иванов пред новинарски сайт на „нерадзурите“

„На практика трансферът на Никола Илиев в Интер е факт. Направили сме своето решение и той е много щастлив от взетото такова, няма съмнение в това. Имаме договорка с „нерадзурите”, а след като границите се отворят наново, той ще подпише официален контракт с италианския клуб“, заяви агентът Калоян Иванов пред fcinternews.it.

Така той отговори на изказването на прокуриста на Ботев (Пловдив) Асен Караславов, че пловдивският клуб разглежда и други оферти. Иванов е категоричен, че след като се отворят международните граници 15-годишният талант на „канарчетата“ ще стане футболист на Интер (Милано).

Емблематичните Аякс и Бенфика също искаха да привлекат в школите си 15-годишния български халф, който впечатлява с изявите си за Ботев (Пловдив). През сезона за първия тим на „жълто-черните” той има 77 минути и е считан за един от най-обещаващите футболисти след време.

Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота идентифицира редица силни младоци, които да бъдат привлечени в академията на Интер. Чрез съгласието на президента Стивън Женг отборът иска да развие школата си. През този сезон треньорът Антонио Конте даде възможност на 17-годишният Себастиано Еспозито да бъде внедрен в първия отбор на тима от „Джузепе Меаца”.

Подобни статии

Top