Николай Бодуров: Неделев е най-качествения играч у нас, но си има и липси

Преди 10 години в България имаше много уникални футболисти, а сега почти не останаха, твърди бившият национал и играч на ЦСКА

Доскорошният национал Николай Бодуров едновременно похвали и критикува звездата на Ботев (Пловдив) и Първа лига Тодор Неделев.

Според бившия футболист на ЦСКА Тошко е много качествен футболист, но има липси, които му пречат, за да стигне до по-топ ниво.

„Преди 10 години имаше много уникални футболисти в България. В момента са малко. Един от много качествените футболисти е Тодор Неделев. Футболист с повече качества няма. За световен мащаб. Но пък той има други липси и си ги знае защо не може да е топ-играч. Ако имаше всичко, щеше да е много напред“, заяви Бодуров пред bTV.

„Хегемонията на Лудогорец не е случайна в последните 9 години. Организационно клубът от Разград е най-добре. Левски и ЦСКА са свикнали винаги да са първи, но сега има трети отбор, който ги задушава и дразни. За да стигнат Лудогорец, другите трябва да вдигнат нивото си“, категоричен е Бодуров.

Защитникът е готов да облече по всяко време националната фланелка. Според него мачове като предстоящия бараж с Унгария се печелят с характер.

 

Подобни статии

Top