Николай Бухалов се кандидатира за кмет от „Кауза Пловдив“

Двойно увеличение на парите за спорт догодина, предвиждат кандидатите от „Кауза Пловдив“

Двукратният олимпийски шампион и носител на пет световни титли в кану-каяка Николай Бухалов е кандидатът за кмет на коалиция „Кауза Пловдив“. Той бе представен днес пред журналисти от лидера на коалицията и зам.-кмет по младежки дейности и спорт Георги Титюков. Самият Титюков се кандидатира за кмет на район „Централен“, стана ясно днес.

На пресконференцията бяха представени също кандидатите за кметове на районите „Северен“ – адвокат Рени Стефанова и „Западен“ – досегашният зам.-кмет Георги Георгиев. Обявени бяха и няколко от кандидатите за общински съветници – шефката на социалната дирекция в общината Веселина Ботева, досегашните общински съветници Константин Георгиев и Едуард Сарафян, както и шефката на „Радостни обреди“ Румяна Толова.

Сред кандидатите за общински съветници ще има и представители на гражданската квота, като например бизнесменът Румен Кривицки и общественикът Любомир Чакъров.

Двойно увеличение на парите за спорта и спортните школи обеща за догодина Бухалов, ако бъде избран за кмет на Пловдив. От 1 040 000 за детски спортни школи, парите ще станат над 2 милиона.

1 2

Подобни статии

Top