Николай Димитров – Ноко е новият старши треньор на ПФК Марица

Отборът се събра за първи път след пандемията в елитен пловдивски ресторант

Николай Димитров – Ноко е новият старши треньор на ПФК Марица (Пловдив). Той заема поста на Борислав Караматев, към когото има огромен интерес.

Клубът му благодари за всеотдайната работа и добрите резултати. За времето, в което беше начело на представителния тим, той следваше своите принципи и концепция, сглоби боеспособен отбор и един изключителен колектив, с който постигна резултати, надхвърлящи очакванията.

                                                            Борислав Караматев

Новият старши треньор Николай Димитров ще сформира съвсем скоро своя екип, който ще бъде обявен.

Марица започва подготовка за новия сезон в Трета лига – Югоизточна група на 29 юни под негово ръководство, като това ще бъде и негов дебют, като треньор на мъжки състав.

Навършилият в понеделник 30 години Димитров е бивш футболист на Марица, като той завърши състезателната си кариера именно при “жълто-сините”. Познава отлично атмосферата в клуба, както и почти всички състезатели от настоящия състав. Той е и част от треньорския състав на ДЮШ на клуба.

                                                                Николай Димитров

След отпадането на ограничителните мерки, представителния тим на Марица се събра за пръв път от месец март насам. Това се случи във вторник вечерта във винаги гостоприемния за “жълто-сините” ресторант PORTO GRECO. Така момчетата отбелязаха преждевременния край на сезон 2019/2020, през който те се представиха на много добро ниво и вече гледат към предстоящата кампания. От събитието отсъстваха рожденикът Иван Мицев, както и Костадин Дяков, който имаше лични ангажименти.

Не е изключено „жълто-сините“ да се опитат да играят от новия сезон във Втора лига, ако БФС вземе решение до 1-ви юни да насрочи баражи за попълване на професионалната група.

Подобни статии

Top