Николай Киров: Бяхме безобразни първото полувреме (ВИДЕО)

Реферът Стефан Апостолов стана за смях, като се изтърси на терена на стадион „Ивайло“

Наставникът на Ботев Николай Киров отдаде поражението от Етър на слабото представяне преди почивката. Той определи първото полувреме на тима си като „безобразно“.

„Причината за поражението е начинът, по който влязохме и безобразното първо полувреме. Аз по мое време не помня такова полувреме, с толкова много брак. Опитахме на почивката да променим нещата, вдигнахме темпото. Имахме ситуации в атака, които не доразвихме.

Когато влезеш така в един двубой, е много трудно. Смените се включиха добре, но в последните 30 метра беше проблемът. Стреляхме от 30 метра, когато бяхме в добри положения. Просто безобразно първо полувреме изиграхме“, заяви Киров пред DIEMA SPORT.

Според него, няма как занапред да се чакат леки мачове за „канарчетата“ и се надява само тимът му да отстрани причината за слабото представяне преди почивката, за да може да е равностоен в битките занапред до края на полусезона.

„Лесни мачове няма, нека не коментираме съперниците. Един отбор не може да е постоянно във върхова форма, винаги ще има спадове. Гледаме мач за мач, но сега търся причината за това безобразно първо полувреме. Гледаме да я отстраним за следващия двубой“, завърши Киров.

Реферът Стефан Апостолов пък бе в центъра на шоуто малко след началото на мача, когато се изтърси на земята.

Без да бъде притесняван от никого, той изведнъж се свлече на тревата. Причината за това е, че се изтегляше заднешком и явно загуби равновесие.

Депутатът от ГЕРБ посрещна ситуацията с усмивка и нямаше нужда да получава помощ от играчите, които в крайна сметка му предложиха да се изправи на крака.

Подобни статии

Top