Николета и Ники Михайлов стават родители?

Скандален слух, че Николета Лозанова и Ники Михайлов ще стават родители плъзна в светските среди. Влюбените са в очакване на своя наследник, предава „Шоу“.

Източници издадоха, че плеймейтката е в третия месец. Решила е обаче да избегне любопитните погледи, затова замина в Кипър, където играе половинката й.

Двамата ще останат там до самото раждане, а Михайлов настоявал да запазят щастливото събитие в тайна. Сексапилната плеймейтка и вратарят се събраха отново през октомври 2016 г. В самото начало криеха взаимоотношенията си, отново по настояване на футболиста.

Не след дълго обаче лампичката светна и всичко излезе на показ. В началото на годината Николета заяви, че е готова да роди второ дете и да сменя памперси.

„Готова съм за второ дете и искам да се случи скоро. Липсва ми онази сладка умора от ежедневието, в което присъства бебче. Усещам, че моментът наближава“, каза преди няколко месеца тя.

По това време Николета и Ники вече работели за наследник и не след дълго съдбата им поднесла това щастие. Решила е този път да се скрие от любопитните очи, като се премести да живее при бъдещия татко в Кипър.

Съотборниците на Михайлов злословят, че най-накрая щял да гледа собствен наследник, а не децата на Валери Божинов. „Единият ги прави, другият ги гледа“, съскат зад гърба му те.

Припомняме, че вратарят имаше дълга връзка с фолкпевицата Алисия и в продължение на години се грижеше за нейния син, плод от любовта й с Божинов. Сега, след като се събра отново с Николета, ще му се наложи да гледа другото дете на Валери – Никол.

Подобни статии

Top