Нина Добрев пропусна България за празниците

Звездата от „Дневниците на вампира“ се чувства много близка с баба си и дядо си, които живеят в София

Нина Добрев отсвири България за празниците и се събра със семейството си зад граница. Може би миналата година звездата от „Дневниците на вампира“ е останала леко разочарована от престоя си у нас в този период от годината, защото – докато гостуваше в къщата на баба си и дядо си в София, феновете й бяха направили обсада в очакване на снимка и автограф, пише „Монитор“, цитиран от Блиц. В крайна сметка почитателите на актрисата така и не получиха нищо от нея, което впоследствие предизвика редица негативни коментари в социалните мрежи:

„Изключително разочарована съм от теб. Заслужаваш другия път да отидем 50 човека и да викаме на улицата. Баща ти слиза и ни лъже. Майка ти и тя се прави на дръж ми шапката. Толкова груби, невъзпитани хора. Братовчедите ти ни гонят и махат като някакви абсолютни простаци. Ти си родоотсъпничка, Нина“, написа ядосана почитателка на Добрев в мрежата.

Припомняме, че в края на 2018-та чаровната брюнетка прекара няколко дни в България и дори се качи на Витоша със свои роднини. Тогава 29-годишната красавица не пропусна да сподели няколко снимки в социалните мрежи и да сподели впечатления. „Беше фантастична ваканция“, написа Нина. Актрисата се завърна на родна земя за коледните празници за първи път от няколко години насам.

Чаровната брюнетка е коментирала неведнъж, че се чувства изключително близка със своите баба и дядо, които живеят в София.

Подобни статии

Top