„Нощ на ангелите“ за Ангел – съпруг, баща и приятел, който се бори за живота си

На 17 септември в Пловдив ще се творят много добри дела!

Над 200 заведения се включват в кампанията „Нощ на ангелите“ в подкрепа на болния от миелоидна левкемия Ангел Краевски и всяко едно от тях ще дари процент от оборота си за каузата „Заедно за Ангел“, разказват организаторите.

Поредната благотворителна инициатива, подета в рамките на инициативата, е на път да преобърне насажданите представи за липса на човечност и съпричастност сред българите и в частност сред пловдивчани, споделят още от екипа на „Заедно за Ангел“. Немислимото до скоро вече е реален факт. Собственици на кафенета, барове и ресторанти от всички краища на града приеха протегнатата ръка на приятелите на Ангел и ще дарят процент от оборотите си в подкрепа на благородната кауза. Във всички заведения ще има и специално поставени кутии за дарения, в които всеки посетител ще може да помогне на Ангел Краевски за предстоящото му лечение.

Така на 17 септември, навръх празника на Вярата, Надеждата и Любовта, Пловдив ще докаже, че е специален град.

Всички могат да подкрепят Ангел, използвайки и платформата HelpKarma.

„Нощ на ангелите“ – под каквото мото ще се проведе събитието на територията на целия град, ще даде възможност на всички, които искат да подкрепят Ангел, да го направят и посещавайки благотворителния базар, който ще бъде ситуиран в „Капана“ и където ще могат да закупят специално изработени фланелки, както и да участват в „Музикално бинго“ пред Бар „СандъкЪ“ на улица „Абаджийска“ от 21,00 часа, когато цялата улица ще се превърне в „Музикално бинго“, а всички желаещи, решили да подкрепят младият мъж и неговото семейство, ще могат да вземат участие, сформирайки собствени отбори, състезавайки се за символичната награда от бутилка марков алкохол. Талонът за участие е на цена от 5 лева, като всички събрани приходи от играта ще бъдат добавени към събраните до момента средства за предстоящото лечение на Ангел в чужбина.

Накратко за бингото: След като закупите своя талон, вие ще участвате в следващото разиграване на играта. На всеки талон вместо цифри ще бъдат изписани имената на световни и български хитови песни. В момента, в който музиката бъде пусната и участниците чуят парчето, веднага трябва да проверите дали го имате на своя талон. Щом дадена песен бъде открита на талона, тя трябва да бъде зачеркната, оградена, задраскана или отбелязана по някакъв начин. Първият участник, направил линия (хоризонтална, вертикална или диагонална) ще получи шотове, а първият играч, който отбележи всичките си песни на бинго талона, трябва да се изправи и да извика силно БИНГО!, след което ще получи като награда бутилка марков алкохол.

Друго събитие от Нощта на Ангелите ще събере автори, които ще се включат в HANDMADE базар на сцената на Ядрото в Капана. Всеки един артистите ще дари между 20% и 100% от всички продадени артикули на 17.09.

Успоредно с всички събития по време на „Нощта на Ангелите“ 10 пловдивски фотографа ще правят моментни снимки пред част от заведенията, като всички посетители ще могат да си ги закупят на място.

Всички могат да подкрепят Ангел, използвайки и платформата HelpKarma.

Подобни статии

Top