Нов македонец с гол за Локо при 4:0 над юношите старша (СНИМКИ)

Флориан Кадриу идва от Работнички, Акрапович отговори на нападките на Николов и Крумов

Представителният тим на Локомотив (Пловдив) победи с 4:0 юношеската формация на клуба до 19 години в учебна игра. Срещата се състоя на централния терен на клубния стадион в пловдивския парк „Лаута“ и бе първата проверка на „черно-белите“ в подготовката им за пролетния полусезон.

Дебют за мъжете на направи дошлият на проби нападател Флориан Кадриу от македонския тим Работнички. Той пристигна снощи, роден е през 1996-а година, като е играл още за албанския ФК Тирана.

Възпитаниците на старши треньора Бруно Акрапович превъзхождаха по-млади си съперници и ги победиха с лекота. Веселин Марчев откри резултата в 10-ата минута, а Флариан Кадриу покачи на 2:0 в 27-та минута. Бруно Акрапович даде шанс за изява на всичките си футболисти и през второто полувреме смени изцяло състава, започнал двубоя. В 57-ата минута Асен Георгиев покачи на 3:0, а крайното 4:0 фиксира Димо Бакалов с попадението си в 74-ата минута.

Наставникът Бруно Акрапович отговори кратко на Пламен Николов и Плавен Крумов.

„Мога да кажа на Крумов и Николов само „Успех в живота“. Пожелавам им всичко най-добро.

Вече освободихме двама играчи – става дума за дошлите на проби преди няколко дни Ивайло Аврамов и Боримир Карамфилов. Те вече не са част от нашия отбор. Дойде нов футболист на проби. Това е Флориан Кадруи, който днес се представи добре. Той ще остане още 3-4 дни и тогава ще преценяме за него.

Направихме две полувремена в учебната игра. Доволен съм от това, което видях. Идеята беше да правим висока преса и мисля, че се справихме. Имахме тежки тренировки през седмица и се радвам, че момчетата поддържаха добро темпо на игра“, заяви Бруно Акапович след мача.

Снимки: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top