Нов обслужващ офис откри DC Corporation в район „Северен“

В стремежа си за повишаване качеството на обслужване и за по-голямо удобство на своите клиенти, DC Corporation днес отвори нов обслужващ офис в пловдивския район „Северен“. Новият офис на компанията се намира на бул. „Цар Борис III Обединител“ 27, зад спирката. Той ще замени досега действащият офис на водещия доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения DCCorporation в района, който се намираше на ул. „Стефан и Обрейко Обрейкови“.

Офисът ще работи всеки ден от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 часа, с обедна почивка от 14:00 – 15:00 ч. Почивни дни – събота и неделя.

В офиса клиентите могат да се запознаят с продуктите, които предлага компанията, да заплатят месечния си абонамент, да направят заявка и сключат нов договор, както и да бъдат консултирани, относно всички видове услуги, които предлага DC Corporation.

За да е винаги крачка преди другите, компанията работи активно за предлагането на все повече възможности пред потребителите при избор на телевизия, интернет или промоционални пакети.

Професионалният и усмихнат екип на DC Corporation Ви очаква!

Подобни статии

Top