Нов паркинг изградиха в „Тракия“

Новият паркинг с 35 места пред блок 243 в „Тракия“ е готов,

съобщи кметът на района Костадин Димитров.  И преди това живеещите тук са паркирали колите си на същото място, но в прахоляк и кал. Сега теренът е разширен и облагороден, положена е асфалтова настилка.

„Отново спазихме основния принцип в работата на районната администрация да се допитваме до гражданите и преди да започнем дейностите по новия паркинг се срещнахме с етажната собственост“, коментира Костадин Димитров.

Кметът на „Тракия“ посочи, че в изпълнение на тазгодишната строителна програма в Зона А12 досега са изградени над 100 паркоместа. Той припомни, че нови паркинги бяха направени пред блокове 241, 242, 256, 259 и 259 А. Работата продължава, като в момента се разширява откритият преди време паркинг пред блок 239.

Подобни статии

Един коментар

  1. Валентина Вангелова написа:

    За сведение на кмета на ЖК „Тракия“ Костадин Димитров държа да поясня, че точно този квартал „Лаута“ на ЖК „Тракия“, зона А 12 беше идеално асфалтиран дори с тротоарите още през 1990-а година. Нанесох се да живея там през 1991 и никъде нямаше кал. Определено всички тези паркинги, които изгражда са абсолютно излишни. Пред всички блокове си имаше още от тогава места за автомобилите на собствениците! Само се чудят какво да измислят, за да обират хората.

Top