Нов паркинг откриха в „Централен“ (СНИМКИ)

Кметът на Пловдив Здравко Димитров и кметът на район „Централен“ Георги Стаменов прерязаха лентата

Кметът на Пловдив Здравко Димитров, кметът на район „Централен“ Георги Стаменов и директорът на ОП „Градини и паркове“ Веселин Козарев днес откриха нов паркинг в междублоковото пространство на ул. „Добри Войников“, заключено между блоковете на ул. „Тодор Влайков“ №2 и №4 и ул. „Родопи“ №73-77.

„Над 1500 места за паркиране са направени в район „Централен“ от началото на мандата. Това е поредната инвестиция с цел изграждане на по-модерна инфраструктура. Изпълняваме поетите по време на изборите ангажименти и продължаваме да работим за благоустрояването на кварталите“, заяви при откриването Здравко Димитров. Той благодари на районната администрация и на ОП „Градини и паркове“ за добре свършената работа и затова, че градът е зелен и чист.

Паркингът е на площ от 920 кв. м. и разполага с 33 паркоместа, 3 от които са за хора с увреждания. Преасфалтирана е и част от ул. „Тодор Влайков“ до кръстовището й с ул. „Славянска“. Монтирано е ново LED-осветление, което помага за предотвратяване на зачестилите напоследък вандалски прояви.

1 2

Подобни статии

Top