Нов скандал преди реванша – раздават билети на „белите“ фенове

Бултрасите отказват да плащат по 20 лева, искат намесата на ПФЛ

Феновете на Ботев (Пловдив) отказват да плащат по 20 лева за билет за днешния полуфинал-реванш срещу Славия. Бултрасите разпространиха официално съобщение, в което се казва, че привържениците на “белите” ще влизат на преференциални цени и пловдивчани призовават ПФЛ за адекватна намеса.

“Скъпи ботевисти, до нас достигат тревожни слухове, които касаят цените и разпространението на домакинските билети за полуфиналния мач. Клуб на привържениците на Ботев Пловдив е организация, която винаги е целяла и се е борила да защитава интересите на „жълто-черната“ публика. Именно поради тази причина, ние категорично отказваме феновете на Ботев Пловдив да заплащат пълната сума на пропуските, а домакинските привърженици да се възползват от преференциални цени. Нямаме нищо против запалянковците на най-старият столичен тим, но смятаме за редно условията да са равни за всички. Нека все пак не забравяме, че цените на талоните бяха определени не от друг, а от пълничкия господин, който е благодетел на „белите“.

На вниманието на организаторите на турнира, а именно Българска професионална футболна лига, на дежурните длъжностни лица, респективно дежурния делегат. Господа, надяваме се да не допускате подобни злоупотреби и да осигурите равни условия за всички привърженици, които ще посетят този мач. Апелираме към строг контрол на касите, на които ще се продават домакински билети от самото им отваряне до началото на футболната среща, а също така и повишено внимание за раздаване на билети на ръка и всякакви други ситуации, събуждащи съмнения за злоупотреби. Ние също ще предприемем мерки!

Благодарим Ви!”

Подобни статии

Top