Нов скандал в ДЮШ на Ботев! Обвиниха Кривия в кадруване!

Родители се оплакаха пред „Меридиан мач“ в агресивно поведение от страна на Александров да стане мениджър на децата им

Футболист номер 1 на България за 1999 година Александър Алкеснадров предизвика напрежение в Ботев (Пловдив) малко преди дербито срещу Локомотив.

Той е заподозрян, че кадрува в академията на „канарчетата“, а освен това облъчва агресивно млади футболисти, за да им стане мениджър, оплакаха се родители на част от момчетата пред „Меридиан Мач“.

Най-големи са оплакванията от Кривия до ръководството от страна на представители на отборите, водени от Стоян Ангелов. Той се води близък до бившия директор на Ботев и също облъчвал децата и родителите, като лобирал Александров да им стане мениджър.

Същото важи и за Илия Иванов.

Бившият халф на Левски, чийто син е част от академията на Ботев, доскоро имаше забрана да стъпва в базата на клуба. Тогава отново обвиненията бяха за внасяне на напрежение. Това накара Кривия да гледа зад оградата изявите на сина си.

Наскоро от ДЮШ на „канарчетата“ бе освободен Георги Андонов с обвинения за нелоялно отношение към клуба и треньорския състав на академията.

Новият шеф на ДЮШ пък е легендарният защитник Димитър Младенов, на когото се разчита да въведе ред в редиците на школата.

Снимка: ANP.bg

Подобни статии

Top