Нова акция за едрогабаритни отпадъци в Асеновград - DC news

Нова акция за едрогабаритни отпадъци в Асеновград

Днес и утре ще се събират мебели и други едрогабаритни отпадъци, вижте къде

Община Асеновград организира нова акция за събиране на непотребни за домакинствата мебели и други едрогабаритни отпадъци. Кампанията ще се проведе в дните 19.01.23 г. (четвъртък) и 20.01.23 г. (петък). Всеки, който има ненужни му вече мебели, може да ги остави до контейнерите за отпадъци на посочените по-долу улици, в деня, преди акцията.

График:

19.01.23 г. (четвъртък) – кв. „Изток“, кв. „Св. Георги“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Цар Иван Асен II“, ул. „Ал. Стамболийски“, ул. „Княз Борис I“, кв. „Баба Тонка“, кв. „Баделема“.

20.01.23 г. (петък) – бул. „България“, ул. „6-ти януари“, ул. „Съединение“, ул. „Марица“, ул. „Васил Левски“, кв. „Метоха“, кв. „Запад“, ул. ”Иван Вазов”, ул. ”Ген. Дандевил”.

Община Асеновград отчита като успешни предишните няколко такива акции и затова подобни кампании ще продължат и занапред. Целта е да се осигури възможност на асеновградчани да се освободят от ненужните си мебели и други едрогабаритни отпадъци, като се предотврати безразборното им изхвърляне на нерегламентирани места и така градът да се опази чист и подреден. Припомняме, че строителни, както и едрогабаритни отпадъци и мебели могат да се депонират безплатно на обособената за целта площадка, разположена в депото, изградено на изхода на Асеновград в посока с. Боянци.

Подобни статии

Top