Нова порция гурбетчии идват на проби в Локо след Нова година

Бруно Акрапович е поканил нова дузина чужденци, от които ще избира

Още една порция от над дузина чуждестранни играчи на проби се очакват в Локомотив (Пловдив) след Нова година, пише „Тема Спорт“.

Както е известно, в последните дни старши треньорът Бруно Акрапович тества 12 гурбетчии, като бе организирана контрола с юношите старша възраст на клуба. Много малка част от тях обаче ще се появят на 8 януари за първата тренировка за 2018-а година. Те обаче ще имат не по-малка конкуренция от тази отпреди дни. Засега бройката на освободените няма да се увеличи.

Босненският специалист разкара вече седем футболисти – вратаря Мори Диао, Георги Пашов, Раян Фрикеше, Дани Кики, Дино Мартинович, Пауло Серджо и Марк Бедиме. Наскоро Акрапович е имал сериозен разговор с Крушарски за селекцията, като е поискал средства за нови играчи. Той обаче е бил отрязан от собственика на черно-белите, който е разпоредил да се взимат само свободни агенти и предимно млади футболисти.

От вчера играчите на Локомотив бяха разпуснати с почивка. Смърфовете проведоха последното си занимание. Треньорското ръководство подложи на Вееb тестове всички играчи, за да измери тяхната издръжливост и скорост. Такива ще бъдат проведени и в първите дни на зимната подготовка, а данните ще бъдат сравнени от щаба на черно-белите, за да стане ясно кой футболист колко от показателите си е изгубил по празниците. Акрапович е бил категоричен, че няма да прави компромиси с килограмите на играчите и ще налага глоби.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top