Нова секция на сайта на община Асеновград в помощ на бежанците от Украйна

Актуална и достоверна информация

Асеновград в помощ на бежанците от Украйна – това е името на новата секция, създадена в официалния интернет сайт на общината. Тя може да бъде открита в средата на началната страница – в правоъгълно поле. Целта на новосъздадената секция е да бъде в помощ, както на асеновградчани, желаещи да помогнат на украински жители, така и на хората, бягащи от войната в Украйна и търсещи подкрепа в Асеновград.

Там ще бъде публикувана всякаква информация, която да е актуална и коректна, подадена от официални източници, за да се избегнат спекулации и всяване на паника сред населението. Общинското ръководство призовава да бъдем съпричастни и помагащи, защото дори в XXI век всеки може да изпадне в ситуацията на украинците.

В специално създадената секция са обособени няколко подотдела. Ще бъдат публикувани новини, свързани с дарителски акции, решения на местния Съвет по сигурността, важни съобщения по темата, касаещи жителите на община Асеновград и т.н.

В случай на необходимост ще могат да бъдат открити и „горещи телефонни линии“, на които ще се дават отговори на въпроси от граждани. За желаещите да дарят финансови средства или вещи скоро ще бъдат публикувани и дарителските сметки и полезните връзки за помощ на Украйна.

Подобни статии

Top