Нова война в Ботев след декларацията на футболистите!

Една част искат наказания и глоби за играчите, треньорите и медийния отдел, други плюят Гиздаков и Златев

Декларацията на треньорското ръководство и футболистите на Ботев (Пловдив) с обвинения към новия мажоритарен собственик Сдружение ПФК Ботев и с искане за връщането на акциите на бизнесмена Георги Самуилов предизвика нова бурна полемика и словесна война сред „жълто-черните“ фенове.

Феновете, подкрепящи Сдружението, искат тежки наказания за играчите и за медийния отдел, като напомнят и политическата декларация от името на клуба от 15-и май тази година срещу протестиращите по палатковите лагери. Останалите пък плюят Гизаков, Златев и Кошински за тяхното „безхаберие“, което е крачка към фалита и нови тежки години за любимия им отбор.

Не знам кога друг път сме ставали свидетели на подобно поведение. Работата на футболистите и треньорите е да си заработват заплатите на терена. И това трябва да им бъде казано ясно. Нито са им закъснели заплатите (засега), нито нищо…..

Друг въпрос е как, защо и дали Златев и Гиздаков са били прозрачни в думите и разясняването на ситуацията към играчите. Защото всякакво витиевато поведение/изявление би действало като бензин в огъня….. Не съм бил в статя със Златев и Гиздаков, не знам какво са говорили..не знам и какво са разбрали футболитте… не знам и дали някой не ги е наплашил и не ги използва като последен опит да се задържи в клуба….

Но всичко това е безумно.

п.с. аз лично от бизнес гледна точка съм твърдо против витиевато поведение в екстремни ситуации. Казват се нещатата такива, каквито са, за да се създадат правилните очаквания какво предстои и да се работи заедно в желаната посока…“, пише един от привържениците в независимия форум на страницата на Сдружение ПФК Ботев.

Меко казано ме е срам. Да не кажа, че ме е повече срам, от колкото след порното на 15.05.2019 г.

Всички ценности на създателите на нашия клуб са погазени. Нито капка лоялност към фенове, към емблема, към цветове, към история, към името Ботев….

Такива хора нямат място в Ботев, ако ще и отново да трябва да играем по селата. Под „такива хора“ имам предвид, както футболистите, които си застанат с имената зад този абсурд, така и всички онези псевдо фенове и интересчии, които обезателно стоят зад всичко това.

П.П.
Моливи, Острилки, Гумички, Сълзи, Салфетки, Бузи, Гърди, Мами, Баби, Вуйни ….. аз ако съм на Вас, би ме било срам да се погледна в огледалото сутринта“, добавя друг.

„С какво футболистите са виновни че сдружението не знае къде се намира и нямат една стотинка, а искат да управляват, и аз искам много работи но….

И аз искам да играят като Байерн Мюнхен, ама не могат“, е още едно от стотиците мнения на бултрасите.

Подобни статии

Top