Новата седмица ще ни предложи много емоции, какви ще са те за отделните зодии – хороскоп за 19-25 август

 За някои ще са положителни, докато други ще трябва да бъдат внимателни в комуникацията, за да не си създадат още повече проблеми.

Вижте какво вещаят звездите за тези седем дни

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица със свое собствено положително развитие на личните ви дела, особено ако бъдете отворени за новите неща, които сега ще се появят в живота ви. През седмицата може да опитате шанса си в различни игри на късмета, но не прекалявайте в харченето на пари за подобни удоволствия. Достатъчно е да опитате еднократно с малка сума. През тази седмица може да приключите с изплащането на покупка или имот, за които сте получили заем преди време. Това ще бъде благоприятна седмица за намиране на пазара на дълго търсен продукт или техника. Разговор с мъж на по-висока позиция от вас или по-възрастен от вас ще ви даде по-голяма яснота за едно предстоящо събитие, чието развитие ще е във ваша полза. През седмицата не бързайте да реагирате на клюките или коментарите относно вашия личен или професионален живот. Може подобни действия да не са злонамерени, но недобре обмислени или вследствие на емоционална реакция. В любовния си живот избягвайте конфронтациите или проявите на ревност. Жените Овен ще използват различни намаления в магазините за да подновят гардероба си с нови дрешки. Като цяло тази седмица ще бъде благоприятна за покупки за дома ви. Мъжете ще имат повече ангажименти или срещи с родственици, предимно по-възрастни от тях. Като цяло отношенията ви с хора, които са над вас в обществената йерархия ще бъдат важни за развитието на вашите лични и професионални дела. Комуникацията ви с такива хора трябва да бъде добре премерена и изчистена от емоции.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще проведете важни разговори, свързани с развитието на ваши конкретни ангажименти или действия. В повечето случаи те ще касаят семейството ви, образованието на децата, нововъведения в дома ви и др. През седмицата ще имате разговоти свързани с бременност или раждане на дете във вашето семейство или в семейството на ваши приятели. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, предимно с цел туризъм или селскостопанска работа. Новите запознанства с хора от други градове и държави ще имат интересно и полезно за вас развитие. Възможно е пътуване по семейни причини, свързано със събиране с роднини по най-различен повод. В работата ви ще възникне непредвидена стресова ситуация, която ще предизвика паника или страх от някаква загуба, наказание, провал и др. Семейните ви отношения ще бъдат обект на интрига или други действия на злобни и завистливи хора, които определено скучаят и си търсят занимания. От вас зависи как ще опазите семейството си от подобни атаки, въпреки че най-доброто е да ги игнорирате. През тази седмица ще възникнат временни притеснения около пари или финансов документ. Възможни са разходи за лечение, терапия, зъболечение, козметични процедури и др. Жените Телец ще имат повод за радост, която ще е свързана със събитие в личния им или романтичен живот. Мъжете ще трябва да внимават с амбициите си да постигнат нещо, дори с цената на някаква хитрост или измама. Не си мислете, че това ще остане незабелязано.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top