Нови забавления за домашните любимци в „Северен’

С нови съоръжения за игра се сдобиха пет от площадките за свободно разхождане на домашни любимци в район „Северен”.

В квартал „Гагарин” на бул.”Дунав” №182 и ул.”Борба” в съществуващата площадка за разхождане на домашни любимци до 10 кг.е монтирано препятствие за преминаване през обръч, а до нея в площадката за разхождане на големи кучета над 10 кг. са монтирани естакада за кучета и тунел за кучета.

В парк „Рибница” в площадката за кучета до 10 кг. е поставено препятствие за преминаване през обръч, а в площадката за разхождане на големи кучета над 10 кг. е монтирана естакада.

Кучешката площадка на ул.”Ян Хус” и бул.”Васил Априлов” също се сдоби с препятствие за преминаване през обръч. Съоръженията са здрави, изработени от материали, издържащи на външни атмосферни условия.

Описание на новите съоръжения за игра и обучения на домашните любимци:

–          Естакада за кучета  – това е рампа за катерене, която може да се използва от кучета от различни породи, възраст и размери.Подходяща е както за начинаещи, така и за кучета с по-напреднало ниво на обучение.

–          Тунел за кучета – това е препятствие, изработено от специално обработена масивна дървесина, издръжлива на външните атмосферни условия.

–          Препятствие за преминаване през обръч – за по-голяма издръжливост обръчът е метален, а препятствието изисква придобита увереност у домашния любимец.

„Надявам се собствениците на домашни любимци да харесат придобивките и да използват с удоволствие новите съоръжения за тренировки и игри.” – сподели инж.Ралев.

Подобни статии

Top