Ножове и вилици от картофено нишесте с приз за „Най-добър млад предприемач“ (СНИМКИ)

Двете трети места спечелиха проектите за мобилна автомивка във всяка точка на града, където се намира самият автомобил и за създаване на споделено пространство за учене.

Наградиха и зам.-кмета Георги Титюков

За благодарност за организацията на конкурса, за десета поредна година, от името на всички участници беше връчен специален плакет за принос и за насърчаването на младите хора в град Пловдив на заместник-кмета Георги Титюков.

„За тези 10 години конкурсът се доказа като честен и прозрачен с представяне на все по-интересни бизнес идеи“, сподели заместник-кметът Георги Титюков и благодари за подкрепата на кмета на Община Пловдив Иван Тотев, общинския съвет, на учебните заведение, където се презентира конкурсът за бъдещите участници. Той пожела още на младите хора да останат тук в България и тук да реализират мечтите.

Специалната награда от 500 лева на Ротари клуб „Пловдив Филипопол“ получи Гергана Кирева за създаване на художествено ателие „Арт релакс“ .

В препълнената зала „Пловдив“ на Гранд хотел Пловдив освен участниците присъстваха председателят на Общинския съвет Савина Петкова, общински съветници, спортисти, артисти и много гости.

1 2

Подобни статии

Top