Нумеролозите на DCNEWS: 2019-та – ще властват лидерите!

Годината 2019 – под знака на числото 3

Преминахме от вибрация „11“ на 2018 г. към силата на „3“ за 2019 г. Въздействието на тройката върху нас е по-леко, отколкото въздействието на „11“.

Обръщаме внимание на мечтите си, даваме външна изява на талантите си, творческите инициативи лесно се реализират.

Тройката има диктаторски характер, но и водачески.

Одухотворените хора ще са в центъра на интересни събития и проекти. Избегнем ли конфликтните ситуации, веднага ни се дава реванш – можем да използваме положителните честоти на числото.

Казваме, че 2019-та е година на духовната помощ на Светата Троица. Най-висшите енергии могат да ни помогнат, стига да не се конфронтираме. Добре е да овладяваме гнева, страха, безпокойството. Чрез молитвите можем да облекчим състоянието си и да се пречистим. Притесненията ни могат по-лесно да се разрешат, ако без колебание се обърнем за съвет към доверен човек.

Трябва да се грижим за здравето си през 2019-та.

Организмът ни не бива да се претоварва и да губи излишно енергия. Редуването на работа с почивка е задължително условие за да сме здрави. Общуването с природата зарежда енергийното ни тяло. Пълноценният сън е важен. Отговорностите не бива да са в повече. Нека да оставим всеки един да има възможността да се докаже. Добре е да живеем и за себе си. Добре е да оставим да си отидат онези, които не искат да бъдат с нас, да не съдим никого.

Вселената отговаря на собствените ни вибрационни честоти. Не можем да получим повече от това, което можем да понесем. Ще се чувстваме специални, ако сме оптимистични. Важно е да сме благодарни.

Прогнозата е изготвена от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова. 

Подобни статии

Top