Нумеролозите на DCNEWS: 2021-ва ще е година на излизане от рутината и достигане на личната свобода - DC news

Нумеролозите на DCNEWS: 2021-ва ще е година на излизане от рутината и достигане на личната свобода

Вижте прогнозата на нумеролозите на DCNEWS Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

На прага сме на новата 2021-ва година. На фона на пандемичната 2020-та, очакванията от идващата нова година са много. Още повече, че  през февруари встъпваме и в новата година на Белия метален бик според китайския календар, на влиянието на който се възлагат много надежди.

Нумерологично 2021 г.се подчинява на числото 5. Петицата се покровителствува от планетета Меркурий, която вещае динамика, промени, добра комуникация и пътувания.

Предстои ни добра година на излизане от рутината и достигане на лична свобода. Числото 5 сбъдва мечтите и материализира мислите ни. Добре е да знаем, че през 2021 правилните мисли ще предизвикат правилните действия. Колкото по-позитивни сме, толкова по-лесно ще реализираме нашите проекти.

Числото 5 от друга страна подкрепя хората с добър търговски нюх, банковото дело, бизнес отношенията. Време е да излезем от клетката на страха и да се огледаме.

Позитивният поток от мисли и желания на повече хора, може да доведе да големи ползи да изпъкнат умните и талантливи личности.

Може би ще ни бъде трудно да компенсираме всичко причинено ни от пандемията, но със сигурност трябва да изберем правилния начин, за да се почувстваме свободни. Числото 5 носи тази свобода на действията и всеки от нас ще я почувства по-рано или по-късно. Нека се възползваме от добрите вибрации на числата и планетите.

На помощ ни идва и китайската година на Белия метален бик.

Той символизира увереност, търпение и сила.

Бикът е мистериозен знак, който съдържа тайни знания. Планетата на Бика е Юпитер, която е наречена планета на късмета.
На преден план се излагат доблестните качества на човек.

Бикът е достолепен, но не може да бъде първи. Според преданието Буда е решил поредността на животните в хороскопа да бъде
според реда, по който те пристигат при него. Бикът е щял да бъде първи, но Плъхът го подмамил и го яхнал. Когато пристигнали, Плъхът скочил и застанал първи пред очите на Буда. Именно затова Белият метален бик закриля слабите и беззащитните, като строго съблюдава за реда и справедливостта.

Любимите му знаци са Стрелец и Риби а любимият ден от седмицата е четвъртък. 

И така, през следващата година на късмет ще се радват онези, които не спират да полагат усилия с упорит труд и професионализъм. Хората в бизнеса могат да разширят дейността си с нови партньорства. Препятствия нямя да липсват, но и късметът ще
бъде на наша страна.

2021-ва ще бъде по-добра за тези, които са имали финасови проблеми. Редно е агресията да отстъпи пред здравия разум и
мъдрите решения.

Снимка: Фейсбук
Top