Няма да спират движението по пътя Асеновград - Първомай засега (СНИМКИ) - DC news

Няма да спират движението по пътя Асеновград – Първомай засега (СНИМКИ)

Призовават се гражданите по възможност да не използват маршрута

Зам.-кметът по строителството в Асеновград инж. Стоян Димитров и представители на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), представители от фирмата изпълнител и пътна полиция от подразделението в гр. Асеновград, проведоха днес среща, във връзка с ремонтните дейности, извършвани по пътя Асеновград – Първомай.

На срещата бе уточнено, че към момента, както и в почивните дни ремонтните дейности изпълняване по път III-667 могат да бъдат изпълнявани без да се преустановява движението. Пътуващите в това направление ще бъдат забавяни и пропускани на етапи в участъците, в които се фрезова съществуваща настилка.

Призовават се гражданите по възможност да не използват маршрута, а на тези, които им е необходимо да пътуват, да се движат със съобразена скорост и повишено внимание с цел недопускане на пътнотранспортно произшествие. В началото на следващата седмица ще бъде преустановено движението между селата Патриарх Евтимово и Дълбок извор.

За точния график и реорганизация на обществения транспорт ще уведомим обществеността в началото на следващата седмица, след като същия бъде съгласуван с компетентните органи.

Подобни статии

Top