Областният управител на Пловдив: Ще продължа да помагам на всеки, който ме е потърсил!

Дани Каназирева пожела здраве и хубав празник, изпълнен с топлина, обич и надежда за по-хубави и успешни дни

В навечерието на Нова година областният управител на Пловдив Дани Каназирева направи специално обръщение към обществеността, както и кратка равносметка на изминаващата 2019-та година:

Думите, с които мога да определя 2019 година са предизвикателство и решителност, а всяка несправедливост само ме прави още по-силна. Благодарна съм в личен план, че моето семейство и най-близките ми хора са здрави, че бяха до мен и ме подкрепяха безрезервно.

Благодаря и на всички Вас за всеки един коментар и всяка позитивна дума. Благодаря и на всички, които ме критикуваха и упрекваха, това ми помага да стоя здраво стъпила на земята и да се поправям. Ще продължа да отговарям на всеки един от Вас, ще продължа и да помагам на всеки един, който ме е потърсил. В професионален план годината бе изпълнена с предизвикателства, нечестни и манипулативни удари, но това никога не ме е плашило, а и оставам оплакванията на други в политиката. Аз гледам само напред.

Заемайки поста на областен управител на Пловдив, поех своята отговорност да бъда до хората на всяка една община, да бъда активна, да работя и да подкрепям правилните решения за тях, но и да се противопоставям на вредните. Надявам се, а и лично ще работя за диалог и добра комуникация с всяка една институция. Убедена съм, че няма невъзможни неща. Важно е човек дали иска и дали ще свърши своята работа.

За краткото време се запознах с най-важните проекти и започнах работа с ясни решения и срокове за по-бързото им реализиране. Приоритет са пътната инфраструктура и ВиК проекти. През 2020 година ще продължа работа по проектите за Югоизточния обход на града и Околовръстното шосе, по проекта за водоснабдяване на Пловдив от каскада „Въча“, по водните проекти в целия регион и още много проекти.

В навечерието на 2020 година Ви желая най-важното – здраве на Вас и хората, които обичате. Желая Ви хубав празник, изпълнен с много топлина, обич и надежда за по-хубави и успешни дни.“

 

Подобни статии

Top