Обновяват уличната маркировка в Асеновград - DC news

Обновяват уличната маркировка в Асеновград

Извършено и асфалтово изкърпване на различни улици в града

Извършва се опресняване на хоризонталната маркировка на територията на Асеновград.  Планирано е да бъде опреснена и надлъжната и напречната маркировка в целия град. Засега е извършена близо половината от заложената дейност, като е съобразен и трафикът на превозни средства.

Обновяването се извършва поетапно – там, където движението на автомобили е по-малко в определени моменти. При възможност се работи през деня, като предстои полагане на маркировка и през нощта.

Община Асеновград благодари на шофьорите за търпението и толерантността и ги призовава да преминават със съобразена скорост през местата, на които се работи!

Междувременно, от началото на 2022 г. досега е извършено и асфалтово изкърпване на различни улици в града.

А именно: „Книжна фабрика“; „Хаджи Д. Стоилов“; „Шипка“; „Княгиня Евдокия“; „Марица“; „Царевец“; „Кирил и Методий“; „Стара планина“; „Винарска“; „Отон Иванов“; „Г. Ангелов“; „Александър Батенберг“; „Борис Сарафов“; „Цар Иван Асен II“; „Васил Левски“; „Люляк“; „Строител“; „Шести септември“; „Трапезица“; „Тинтява“; „Крайречна“; „Чинара“; „Драва“; „Захария“; булевард „България“; околовръстен път (в посока Пловдив) и в квартал „Баделема“, като по улиците „Цар Иван Асен II“ и „В. Левски“ и по булевард „България“ са изпълнявани изкърпвания повече от един път, защото са много натоварени.

Подобни статии

Top