Обраха наследница на Ротшилд (СНИМКИ)

Задигнали скъпоценности за 500 хиляди британски лири

Крадци успели да се вмъкнат в дома на наследницата на банкерската династия Ротшилд – Кейт, който се намира в югозападен Лондон и откраднали скъпоценности и бижута на обща стойност 500 хиляди британски лири. По време на обира, извършен през нощта на 19 април, на втория етаж в къщата се намирали синовете на Кейт Ротшилд (Франк, на 12 г. и Исак, на 10 г.) и тяхната бавачка, съобщава Daily Mail, цитиран от руското интернет издание Life.ru.

Когато се върнала вкъщи в 02.00 ч. след полунощ, Кейт открила, че не може да влезе в спалнята си. Приятелят й Пол Форкан влязъл в стаята през прозореца и установил, че крадците са били там и именно те са заключили спалнята отвътре. Те отмъкнали кутия със скъпоценности, чиято стойност била 500 хиляди британски лири.

Сред ценностите били сватбения и годежния й пръстен

В откраднатата кутия имало украшения, които имали не само материална, но и сантиментална стойност. Именно там били съхранявани сватбеният и годежният пръстени на Кейт от първия й брак. Освен това престъпниците задигнали също фамилни скъпоценности, които младата жена наследила от баба си.

„Тези ценности трябваше да бъдат наследени от дъщеря ни Айрис, а после да останат като наследство на нейната дъщеря. Надявам се, че крадците ще бъдат заловени и ще си ги върнем. Ще заплатя на всеки, който има някаква полезна информация за кражбата“, заяви бившият съпруг на Кейт Ротшилд Бен Голдсмит.

1 2

Подобни статии

2 Коментара

  1. Дейвид написа:

    Ротшилдови трябва да се заличат от лицето на земята!!!

Top