Обрати, романтика, силни чувства, това предстои за ето тези зодии – любовен хороскоп за 15-21 януари

Планетата на любовта – Венера, ще окаже силно влияние върху любовния ни живот. Нейната положителна вибрация ще се усеща до 10 февруари. Обрати, романтика, силни чувства… Това е само част от изненадите, които ни е подготвила. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако смятате, че половинката ви е вашият най-добър приятел, то наистина сте късметлии в любовта. Тази седмица ще прекарате повече време с половинката и това ще ви помогне да се преоткриете. Независимо дали сте от дълго време заедно или скоро сте започнали връзката си, ще научите по нещо ново един за друг и това ще усили пламъка на любовта. Ако сте необвързани, приятел може да ви запознае с интересна личност.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще се радват на усещането за дълбочина във връзката. Любовта им ще бъде непоклатима. Ще се чувстват подкрепяни от любимия човек, но и те ще покажат своята загриженост към него. Вашата увереност благодарение на любовта ще ви помогне и в работата. Необвързаните Телци да следват събитията около тях и да не избързват.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top